Fotoalbum

Den 10. februar, efter mange forhandlinger, fik vi endelig skøde på grunden beliggende Tranebærvej 18D Brabrand.
Uge 16 2009 gik de store maskiner igang med at grave ud til huset, og i løbet af de næste tre uger blev der lavet byggevej, gravet ud, støbt sokkel og  lavet bund og  kloak.
Den 25. maj gik tømrerne igang med at bygge væggene op, vejret var flot, så arbejdet skrider fint fremad.
I uge 24 skulle der så mange materialer ind på grunden som mulig, da man ville begynde på vejen mandag i uge 25. Murstenene skulle også leveres da murerne også gik igang mandag den 15. juni.
Træskellettet er ved at være færdig og beklædningen er næsten på alle steder, vinduerne er sat af, så nu kan man begynde at "nyde" udsigten.
Albert er også ved at føle sig hjemme han har "indtaget" huset.
Den 24. juni var det så tid til rejsegilde, det var en dejlig dag, hvor alle de ny naboer mødte op for at hilse på og byde velkommen.
Som det ses på billederne, så er murerne også godt igang, så det  går planmæssig. Så er "køkkenafsnittet" muret færdig og der er sat vinduer i. det er stadig masser af materialer på gruden. Vejen og muren langs vejen arbejdes der også på, og "teknikhjørnet" er meget synlig. tagpap er lagt på. Og den lille Albert har travl når han er på besøg.
August 2009, så er murerne færdig, alle vinduer er sat i, smeden har sæt tagblik på og gelænder ved terasse og dør fra stue er sat på. Alle skillevægge i huset er sat op, så det begyder at ligne et hus.
14. august, så er tagterassen færdig og der er sat nedløb op, alle lofter er ved at være klar til gibs, og Villum har været på besøg.
Alle vægge + lofter ovenpå er nu klar til maler, og han starter mandag den 1. sep.  Maleren er hurtig så det begynder at se rigtig godt ud. Alle vægge og lofter er beklædt med gibs. Mette, Albert og Villum har været på "besøg".
Der er kommet "lydloft" op i køkke/alrum og stue. Og vi har haft besøg af Mads, naboen dreng som gerne vil hjælpe. Så er carporten ved at være færdig, "loftet er ved at blive beklædt, og maleren er færdig ovenpå. Så er vi igang med flisearbejde, der er lagt gulv på terrassen, der bliver lagt gulv på værelser, opsætning af elementer er igang, og soklen er malet. Villum har indtaget køkkenskuffen. Så er smeden gået igang med montering af jordvarme og genveksanlæg. grunden bliver ryddet for alt overflødig bevoksning, så der bliver plads til nedgravning af jordvarmerør. den 22. september gik de igang med nedgravning af slanger til jordvarmen.
Oktober 2009. Så fungerer jordvarmen, huset er trykprøvet og bestod juhuuu, trappen er monteret, fliserne udenfor er lagt, der er gjort rent, og den 10. oktober flyttes der ind. Gardiner er monteret.Den 6. maj 2010 fik vi endelig græsplæne, det var dejligt, nu ligner det et rigtig hus med have.

| Svar

Nyeste kommentarer